Gáspár Zoltán
Szécsányi Norbert

SZAKMAI CSAPATUNKRÓL​

szecsanyinorbert

Szécsányi norbert

2010 óta építünk házakat. Célunk, hogy a minket megkereső személyek, családok álmait valóra váltsuk és egy valódi otthont készítsünk számunkra. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot. A legmodernebb alapanyagokkal dolgozunk, amelynek köszönhetően nem csak az építkezés lesz stresszmentes. Hívjon minket, beszéljünk elképzeléséről!

gasparzoltan

Gáspár Zoltán

Minden megoldásra partnerek vagyunk, egyedi igényeinek megvalósításakor nem ismerünk lehetetlen. Akár webkamerán keresztül is követheti a ház épülését és azt, hogy a 40+ fős, állandó brigádunk a legnagyobb gondoskodással valósítják meg elképzeléseit. Fix határidők, rejtett költségek nélkül, CSOK és hitelügyintézéssel. Mi nem csak építünk, hanem tanácsolunk is. Bízza ránk magát és otthonát!

Rólunk mondták

Nagyon elégedettek vagyunk a kivitelezésse, amely gyakorlatilag kockázat nélkül, strsszmentesen zajlott. Naponta tartottuk a kapcsolatot Norbertékkel és kérésre egy webkamerán keresztül is követhettük az építkezés előrehaladását.
P. János
CSOK és Hitelügyintézéssel tudtuk megépíttetni álmaink házát, amelyben maximális segítséget kaphattunk. Külön előny volt, hogy csak telekkel kellett rendelkeznünk és minden mást Norberték intéztek. Pár héten belül elindult az építkezés és kicsit több, mint 6 hónap múlva már házavatót tartottunk.
B. Erika
Akinek a magas minőségű alapanyagok, kivitelezés és modern, beépített gépesítés fontos, akkor bátran ajánlom a kulcsrakesz-hazepites.hu –t. Maximálisan kielégítették a személyes kéréseinket és egy energiatakarékos, modern álomházat kaptunk pénzünkért cserébe.
K. Zsolt

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.